bisbat de girona
imatge fons top PROVAAAAA

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dimarts 11 de maig de 2021

Maquetes de fusta automuntables de la catedral i la basílica de Sant Feliu

El claustre de la catedral de Girona va acollir, el passat dissabte 8 de maig, la presentació de dues maquetes de fusta automuntables dedicades a la catedral i la basílica de Sant Feliu. Les peces, que són a escala 1/250, han estat desenvolupades per Encaix Comunicació Visual S.L., dins de la Col·lecció Girona Patrimoni Emocional de la marca Ambwood.

En la seva intervenció en l'acte, que va ser un pròleg de l’obertura de “Girona Temps de Flors” d’enguany, el bisbe Francesc va manifestar que "iniciatives com aquesta ens ajuden a conèixer la ciutat i ens fan estimar Girona, i molt concretament la casa comú de tots els gironins i gironines, que és la Catedral”. D’altra banda, l’arquitecte de la catedral, Josep Vilanova, va destacar la precisió i el detall de cadascuna de les maquetes, que s’han realitzat amb una escala exacta, i que fins i tot en el muntatge correspon al propi procés constructiu de l’edifici.

Cerca
Historial
imatge fons bottom PROVAAAAA
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR