bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dimarts 25 de maig de 2021

El caputxí Fra. Cinto Duran, al recés telemàtic per a catequistes

Una trentena de persones van participar, el divendres 14 de maig, al recés telemàtic per a catequistes organitzat per la Delegació episcopal de catequesi del Bisbat de Girona. Va anar a càrrec de Fra. Cinto Duran, de la comunitat de caputxins d’Arenys de Mar.

A partir del passatge evangèlic que relata la trobada del sepulcre buit (Jn 20), Fra. Cinto va fer adonar als catequistes de les diferents actituds de Maria Magdalena, Pere i el deixeble estimat, en el sentit de si “ens deixem astorar, meravellar i qüestionar sobre el que ha passat i ens passa o si deixem que els altres anul·lin la pregona experiència del ressuscitat”.

D’altra banda, Fra. Cinto va convidar els catequistes “a deixar que brolli, que suri l’experiència de la resurrecció del Crist, a no avergonyir-se i manifestar la fe en el vivent”. “Perquè el catequista –va afirmar- ha de mostrar i introduir a una relació personal i vivencial amb el Crist”.

Cerca
Historial
imatge fons bottom
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR