bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dimarts 19 d'octubre de 2021

13è aniversari de l'ordenació episcopal i presa de possessió del bisbe Francesc

Avui dimarts, 19 d'octubre, es compleixen 13 anys de l'ordenació episcopal i presa de possessió a la diòcesi de Girona del bisbe Francesc. Per celebrar-ho, ha presidit, com cada any, la litúrgia de les hores i la missa a la capella conventual de la catedral de Girona. En la seva homilia ha volgut destacar que durant aquests anys de bisbe ha procurat "conèixer, estimar i acompanyar les comunitats d'arreu de la diòcesi" i alhora "compartir la vida de la societat gironina, fent-m'hi present quan he pogut i portant a la pregària les seves preocupacions". Així mateix, ha recordat que un cop el Papa accepti la seva renúncia es quedarà a viure a la nostra diòcesi, al servei del seu successor.

Mons. Francesc Pardo i Artigas prenia el relleu, el 19 d'octubre de 2008, a Mons. Carles Soler i Perdigó, que va ser el titular de la diòcesi durant 7 anys. Recordem aquell dia amb aquestes imatges de l'Agència Catalana de Notícies i de Televisió de Girona:

 

 

A continuació, unes reflexions que el bisbe Francesc feia fa 3 anys amb motiu del 10è aniversari al capdavant de la diòcesi:

Cerca
Historial
imatge fons bottom