bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dimarts 07 de juny de 2022

El Papa demana pregar, aquest mes de juny, per les famílies

«Preguem per les famílies cristianes d'arreu del món, per cadascuna i per totes les famílies, perquè, amb gestos concrets, visquin la gratuïtat de l'amor i la santedat en la vida quotidiana». Aquesta és la intenció del papa Francesc per a aquest mes de juny, que difon la Xarxa Mundial d’Oració del Papa a través de la iniciativa multimèdia «El Vídeo del Papa».

“Quan et van bé les coses, o quan no et van tan bé, hi ha un lloc on saps que sempre hi trobaràs l'amor que necessites: la família”, explica el Papa, que ha escollit aquest tema per aquest mes amb motiu de la celebració, del 22 al 26 de juny, de la Trobada Mundial de les Famílies. I ho fa recordant que “la família és el lloc on aprenem a conviure, amb els més joves i amb els més grans”. També recorda les dificultats que poden sorgir, ja que sempre hi ha “peròs”. No obstant això, en aquests moments de dificultat “el Senyor és allà i ens acompanya, ens ajuda, ens corregeix” recordant que “l'amor a la família és un camí personal de santedat”.

Podeu veure el video, d'uns gairebé 2 minuts, a continuació o al següent enllaç: https://youtu.be/Lv-aT_MC05g

 

Cerca
Historial
imatge fons bottom
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR