bisbat de girona
imatge fons top PROVAAAAA

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Divendres 10 de juny de 2022

Aquest diumenge, 12 de juny, Jornada Pro Orantibus

«La vida contemplativa: llum en el camí sinodal» és el lema d'enguany de la Jornada Pro Orantibus, que l'Església celebra en la solemnitat de la Santíssima Trinitat, aquest proper diumenge 12 de juny. Els bisbes de la Comissió Episcopal per a la Vida Consagrada, organitzadora d'aquesta jornada, destaquen, en el seu missatge, els pilars bàsics de la vida contemplativa –l'escolta, la conversió, la comunió– i recorden que aquells que ho han deixat tot per contemplar el Senyor es converteixen en testimonis de la Llum i poden oferir al Poble de Déu la seva «misteriosa fecunditat» en clau de creixement sinodal. Trobareu més informació, el missatge i altres materials sobre la jornada en aquest enllaç.

A la nostra diòcesi, l'acte central se celebrarà el diumenge a les 5 de la tarda al monestir de Sant Daniel de Girona, amb una visita guiada al monestir i el cant de Vespres.

 

Cerca
Historial
imatge fons bottom PROVAAAAA
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR