bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dilluns 01 d'agost de 2022

Preveres del Togo, al Maresme

Mn. Pròsper Lare s'ha acomiadat de la diòcesi de Girona després de tres anys com a vicari de les parròquies d’Arenys de Mar i Arenys de Munt. Torna a la diòcesi de Dapaong, al Togo, per continuar exercint el seu ministeri pastoral. Durant aquest temps, ha aprofitat per estudiar a la Facultat de Teologia de Catalunya. Ha estat substituït per Mn. Jean Baptiste Kamman, també de Dapaong, que igualment aprofitarà per cursar estudis a la mateixa facultat.
El passat divendres, ambdós van ser acompanyats per Mn. Joan Soler, rector d’aquestes parròquies del Maresme, i per Mn.  Gilbert Lebine, canceller del bisbat de Dapaong, en la recepció que els brindà l’administrador diocesà, Mn. Lluís Suñer, a la seu de Casa Carles del Bisbat de Girona.
La presència de missioners del Togo s’emmarca en el lligam establert entre els dos bisbats per l’estada dels missioners gironins a Dapaong, Mn. Ramon Bosch i el propi Mn. Joan Soler.

A la fotografia, d’esquerra a dreta: Mn. Joan, Mn. Pròsper, Mn. Lluís, Mn. Gilbert i Mn. Jean Baptiste.

Cerca
Historial
imatge fons bottom
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR