bisbat de girona
imatge fons top PROVAAAAA

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dijous 29 de setembre de 2022

Conferència de David Jou al monestir de Sant Daniel

Els Amics del Monestir de Sant Daniel de Girona van organitzar, el passat dimarts 27 de setembre, una trobada amb el reconegut físic i poeta David Jou, president de la Fundació Joan Maragall, sota el títol “Cant espiritual, poesia i ciència en l’experiència cristiana”. Es va comptar també amb la col·laboració de Justícia i Pau i el Centre Cristià d’Universitaris.

Després de la salutació per part de la priora, la Gna. Assumpció Piferrer, David Jou va iniciar la seva intervenció tot fent un seguiment del Magnificat des de diferents perspectives: estrictament humanes, com ara la dimensió social i la preocupació pel proïsme; naturals, des de l’olor i els colors de la natura; filosòfiques, com el paper dels humans en l’univers o el paper diví en aquest procés. També va fer un recorregut a través de diversos poetes reconeguts precisament pels seus cants espirituals, amb dedicació especial a Joan Maragall.

Cerca
Historial
imatge fons bottom PROVAAAAA
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR