bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dimarts 18 d'octubre de 2022

Figueres acull la 56a Trobada de l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes

Més de 200 persones, provinents de diferents indrets de la diòcesi, van participar, el dimecres 12 d’octubre, en la 56a Trobada de l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes, que enguany va tenir lloc a Figueres. Una edició especial, en què aquest esdeveniment es reprenia després del parèntesi a causa de la pandèmia.

El programa va començar amb una explicació històrica de l’església de Sant Pere i va seguir amb la celebració de la missa, presidida per Mn. Joan Baburés, consiliari de l’Hospitalitat, i concelebrada per Mn. Miquel-Àngel Ferrés, rector de la parròquia. Va comptar amb l’acompanyament de la coral jove de l’Hospitalitat, que va oferir cants habituals en els pelegrinatges al santuari marià francès. La festa va continuar amb un dinar de germanor, que va ser amenitzat per un esbart dansaire i un concert d’havaneres.

La presidenta de l’Hospitalitat, Anna Coll, destaca el fet d’haver pogut tornar a recuperar aquesta trobada, “molt desitjada per tothom" i que contribueix a “mantenir vives les relacions i els llaços de fraternitat entre tots els participants”.

Cerca
Historial
imatge fons bottom