bisbat de girona
imatge fons top

Seminari diocesà

Seminari diocesà

Dr. Jordi Font, Rector 
Mn. Esteve Sureda, Director espiritual 
Sra. Dolors Vallès, secretària administració

Consell acadèmic

Mn. Jordi Font, Rector 
Mn Elies Ferrer, secretari d'estudis.

Servei d'orientació vocacional

Mn. Joan Soler, Delegat 
Equip: 
Mn. Elies Ferrer 
Mn. Salvador Gras 
Mn. Salvador Juanola 
Mn. Pere Narbón 

Contacteu: enjoansoler@gmail.com

Catequesis vocacionals per a confirmació i grups de joves. 

Publicació trimestral de la revista Orientació Vocacional i materials per a la Jornada de Pregària per les Vocacions 

 

Diaconat Permanent

Plaça del Vi 2
Tel. 972 41 27 20
Fax. 972 41 28 72
17004 Girona

Mn. Jordi Font, vicari episcopal.

 

Seminaristes curs 2019 / 2020:

Antoni Coll

Nascut a Girona el 1967. Formo part de la comunitat del Seminari Major Interdiocesà, a Barcelona, juntament amb els seminaristes de les altres diòcesis de la Tarraconense. Prossegueixo la meva formació acadèmica a la Facultat de Teologia de Catalunya on actualment curso cinquè de teologia. En l’àmbit del servei a les parròquies, al llarg dels meus anys de formació, vaig començar la prestació dels meus serveis a la parròquia de Santa Maria de Blanes durant el curs introductori; en iniciar els cursos institucionals a Barcelona, vaig anar destinat a la parròquia de Santa Maria de Pineda de Mar on vaig restar durant el bienni filosoficoteològic (primer i segon curs); i en iniciar l’etapa d’estudis teològics, des de tercer curs, estic vinculat a la parròquia de Sant Esteve de Caldes de Malavella, on encara continuo col·laborant en la vida parroquial. Amb el suport constant dels formadors del Seminari, la pregària, l’estudi i la vida comunitària vaig avançant en la meva formació per a esdevenir, quan sigui el moment oportú, servidor de l’Església en resposta a la crida del Senyor, el qual portarà a bon terme l’obra que ha iniciat en mi.

[Ordenat diaca el 29 de setembre de 2019]

 

Edgar Jaulent

Sóc l'Edgar Jaulent, de 43 anys, de Sant Feliu de Guíxols. Actualment col·laboro a les parròquies de la Bisbal d'Empordà, a la Fundació "Acollida i Esperança" i a la Residència Geriàtrica Municipal Zoilo Feliu, totes de la mateixa població. Tinc un gran record de les parròquies d'Arenys de Mar i d'Arenys de Munt. Estic cursant el tercer curs de Teologia com a seminarista de la diòcesi de Girona, i resideixo al Seminari Major Interdiocesà. L'etapa filosòfica la vaig cursar a la UNAV, a Pamplona. La meva vida professional els últims vint anys s'ha desenvolupat al voltant del mar com a bussejador professional i patró d'altura de la marina mercant, tot i que els estudis acadèmics inicials són els de llicenciatura en Dret a la UAB.

 Contacte

Pujada Sant Martí, 12 - Ap. 117 
Tel. 972 20 04 62 
17080 Girona 
seminaridiocesa@bisbatgirona.cat 
www.seminaridegirona.com
Com arribar

imatge fons bottom
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR