bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dimarts 22 de setembre de 2020

Nou canal informatiu diocesà a través de WhatsApp

El Bisbat de Girona compta, des d'aquesta setmana, amb un nou canal informatiu diocesà. Es tracta d'una llista de difusió de WhatsApp, a través de la qual es difonen les principals notícies diocesanes, així com altres informacions d’interès de l’Església a Girona. Amb la posada en marxa d’aquest mitjà, el bisbat amplia la seva presència digital en la seva aposta per millorar la comunicació entre la institució i la societat. La iniciativa se suma als altres canals en els quals el bisbat hi és present, com el Telegram, les xarxes socials Facebook, Instagram, Twitter i YouTube, o el butlletí electrònic setmanal que s'envia cada divendres.

Com subscriure’s al canal informatiu de WhatsApp?

1. Afegir el número 682014604 a l'agenda de contactes (Es pot guardar com a Llista Bisbat Girona). Compte: si no s'afegeix no es podran rebre els missatges..

2. Enviar un missatge de WhatsApp a aquest nou contacte. Cal escriure ALTA i el nom i cognom.

* L'usuari es pot donar de baixa en qualsevol moment enviant BAIXA en aquest mateix número.
** En tractar-se d'una llista de difusió i no d'un grup, la resta de subscriptors no poden saber qui en forma part i, per tant, no es pot enviar cap missatge als altres usuaris.

Cerca
Historial
imatge fons bottom
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR