bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dimarts 14 de juny de 2011

Confirmació d’adults

Confirmació d’adults
Confirmació d’adults
El dia 12 de juny, Diumenge de Pentecosta, a les 6 de la tarda, el bisbe Francesc administrà el sagrament de la Confirmació a un grup d'adults que havien culminat la seva preparació catequètica. A les 4 de la tarda i a la mateixa Catedral, van rebre l'última sessió de catequesi sobre el tema "La Catedral de Girona, edifici de la fe del poble cristià".

Els confirmats van ser 18 adults d'entre 18 i 40 anys, acompanyats pels seus padrins, preparats a les seves respectives parròquies i que havien fet el diumenge anterior, al monestir cistercenc de Santa Maria de Solius (Baix Empordà), un recés i la celebració penitencial. El recés va ser dirigit per Mn. Joan M. Amich, Delegat episcopal pel Catecumenat i pel P. Jaume Gabarró, monjo de Solius.

Acompanyaven el bisbe Francesc, durant la celebració, membres del Capítol Catedral i els diferents rectors dels confirmands i els seus familiars.

El bisbe, al llarg de la seva homilia, va ressaltar el fet que l’Esperit Sant continua treballant en nosaltres, en el nostre interior, en les nostres comunitats, en la nostra Església. Explicant el sentit del sagrament de la Confirmació, va dir: «Cal la confirmació per viure, i per viure fiant-nos de Jesús. Ell és la resposta a la set més fonda del nostre cor, set de vida, d’amor, de felicitat, de pau... “Jo sóc el camí, la veritat i la vida”».

El sagrament de la Confirmació, juntament amb el Baptisme i l’Eucaristia, constitueixen el conjunt dels «sagraments de la iniciació cristiana».
La celebració va ser un goig per a l’Església diocesana.
A la fotografia una instantània de la celebració.

Cerca
Historial
imatge fons bottom