bisbat de girona
imatge fons top PROVAAAAA

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Divendres 12 d'agost de 2011

JMJ. Acte institucional de benvinguda

JMJ. Acte institucional de benvinguda
JMJ. Acte institucional de benvinguda
A les 13’00 hores ha tingut lloc en el claustre de la Catedral l’acte institucional de benvinguda a tots els joves i bisbes que visiten la nostra ciutat camí de Madrid. El bisbe ha presidit l’acte acompanyat de l’Alcalde i del President de la Diputació.
L’Alcalde, Sr. Puigdemont, que després d’una salutació en català, s’ha dirigit als assistents en francès, anglès i italià, tot fent referència al caràcter acollidor de la nostra ciutat, ha desitjat que aquesta visita no fos l’última ja que espera que els atractius de Girona els animin a tornar.
El mateix argument ha utilitzat el President de la Diputació, Sr. Torramader, a l’hora de parlar (ho ha fet en català i anglès) dels meravellosos racons de les nostres comarques tot esperant que puguin trobar espais de silenci que els ajudin a la pregària i que els facilitin moments per el diàleg i la reflexió.
El bisbe Francesc, que ha volgut agrair a tots els voluntaris la feina feta, ha parlat d’aquests dies com d’uns “dies d’esperança que s’han de viure amb intensitat i en un ambient de fraternitat que ajudin a fer més ferma la nostra fe en Jesucrist”. Ha acabat el seu breu parlament donant les gràcies a tots els qui fan possible l’acolliment: Consell Episcopal, Comissió organitzadora, autoritats municipals, autonòmiques, provincials, voluntaris i voluntàries i famílies acollidores. S’ha dirigit després en francès i italià saludant a tots els presents haver escollit l’Església de Girona com a lloc de repòs, tot fent camí cap a la Jornada Mundial de la Joventut, convocada pel Papa Benet.
Cerca
Historial
imatge fons bottom PROVAAAAA