bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dimarts 06 de setembre de 2011

Festes de la Mare de Déu del Tura, patrona de la ciutat d’Olot

<b>Festes de la Mare de Déu del Tura, patrona de la ciutat d’Olot</b>
Festes de la Mare de Déu del Tura, patrona de la ciutat d’Olot
El dijous 8 de setembre, solemnitat de la Nativitat de la Mare de Déu, a les deu del matí, al santuari de la Mare de Déu del Tura, Missa Solemne concelebrada presidida pel bisbe Francesc, amb assistència de les autoritats locals. Acabada la Missa es farà la tradicional processó pels carrers veïnals al santuari i la plaça Major. Abans, a 2/4 de 9 del matí, en el santuari, el bisbe presidirà la missa per a les parròquies de Sant Roc i Sant Pere Màrtir, i també per a la Societat del Centre Catòlic, que enguany celebra el seu 50è aniversari.
Altres celebracions eucarístiques que tindran lloc en aquest santuari són:
a les dotze del migdia, per a tots els clubs esportius de la ciutat, per a tots els ciutadans, per als devots de la comarca i per a tots els nouvinguts;
a la una del migdia, per als membres dels Casals de la Gent Gran i per a tots els jubilats de la ciutat;
i a ¾ de vuit del vespre, Sant Rosari i Missa per a les parròquies de Sant Cristòfor les Fonts i Santa Maria de Batet.
Amb motiu de la culminació de la novena de la Mare de Déu del Tura, que va començar el 30 d’agost passat, aquest dimecres 7 de setembre, a la una del migdia, festiu repic de campanes, i a ¾ de 7 de la tarda, rés del Sant Rosari i Santa Missa. Després, cant de la Salve i ofrena floral a la Patrona de la ciutat. Hi participarà l’Excm. Ajuntament, amb la col•laboració de l’Associació Cultural i Sardanista Flor de Fajol.
Cal destacar també, en el marc de les celebracions, la missa que s’oferirà el divendres 9 de setembre a les 10 del matí, en sufragi dels difunts de les parròquies d’Olot.
Cada dia, al final de cada missa, es fa el besamans a la imatge de la Mare de Déu.

Cerca
Historial
imatge fons bottom