bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dijous 15 de setembre de 2011

“Com el qui serveix a semblança seva”

“Com el qui serveix a semblança seva”
“Com el qui serveix a semblança seva”
Amb aquestes paraules s’ha dirigit el bisbe de Girona, Mons. Francesc Pardo als assistents a l’acte de presa de possessió dels nous càrrecs pastorals que ha tingut lloc avui, 15 de setembre, al matí, a Casa Carles (seu del Bisbat de Girona). Hi han assistit els membres del Consell Episcopal, representants dels Consells Presbiteral i Pastoral, Delegats episcopals i membres de la Cúria.
El bisbe ha ofert unes reflexions de caire vocacional i sobre la manera d’exercir els diferents ministeris des de la pròpia identitat. Ha agraït a tothom la disponibilitat per acceptar la missió eclesial confiada a cadascú. I s’ha referit als laics que han assumit noves responsabilitats amb aquestes paraules: “Els laics, que heu acceptat la missió de ser delegats episcopals, manifesteu la vostra condició de batejats i membres responsables del Poble de Déu”.
Després del seu discurs, s’ha procedit a la presa de possessió per part dels nous càrrecs davant del bisbe. Ho han fet 11 rectors, 4 administradors parroquials, 1 adscrit, 2 arxiprestes, 4 delegats episcopals (ecumenisme, salut, turisme i mitjans de comunicació), un vicedelegat episcopal (salut), 1 laic amb missió pastoral, i el nou director de Càritas (Mn. Narcís Ponsatí, fins ara delegat i director, deixa aquest darrer càrrec que passa a ocupar el Sr. Ramon Barnera, mantenint-se ell com a delegat), i el nou secretari del bisbe, Mn. Joan Robé.
Tres laics assumeixen càrrecs de confiança dins la pastoral funcional del bisbat: el Sr. Ramon Barnera (director de Càritas), el Dr. Jordi Adroher (delegat episcopal de Pastoral de la Salut) i el Sr. Carles Sànchez (delegat episcopal de Mitjans de Comunicació Social).

Fotografia: Mn. Josep Casellas jurant com a nou rector de la parròquia de Santa Maria de Pineda de Mar.

Cerca
Historial
imatge fons bottom