bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dilluns 20 d'agost de 2012

Vetlla en commemoració als dies d’acollida de la JMJ

Vetlla en commemoració als dies d’acollida de la JMJ
Vetlla en commemoració als dies d’acollida de la JMJ
(crònica de Meritxell Valentí)
El passat 14 d’agost va tenir lloc a la catedral la primera vetlla en commemoració als dies d’acollida de la JMJ. Fa un any els carrers de Girona es veien inundats per prop de 6200 joves vinguts de tot el món i uns 500 voluntaris i famílies d’acollida disposats a servir a tots els vinguts. Nosaltres els vam acollir, els hi vam facilitar tot el que teníem al nostre abast, els vam acompanyar i, sobretot, vam compartir vivències junts. Va ser una experiència molt enriquidora per les dues bandes, ells van aprendre coses de la nostra cultura i viceversa.
Cal doncs, donar gràcies per aquells durs però gratificants dies de treball i convivència intensos, per tot el que ens han portat i tot el que ens portaran; perquè aquest any que iniciarem serà l’any de la Fe i ens esperen moltes més celebracions i activitats per aprofundir en les nostres creences, per créixer i per gaudir plegats malgrat els moments difícils que estem vivint. I quina millor manera que aplegar-nos tots voluntaris, famílies d’acollida i persones de la diòcesi al claustre de la catedral celebrant l’eucaristia com van fer els joves que van passar per les nostres terres fa un any. Una vetlla presidida pel nostre senyor Bisbe, dirigida a la Mare de Déu, a la qual li vam oferir les nostres ofrenes personals amb uns pètals que es van repartir a l’inici de la celebració, on l’encens i la llum també jugaven un paper molt important. Una vetlla per recordar que no n’hi ha prou en mirar el passat sinó que cal mirar endavant, tot el que ens espera i tota la feina que encara tenim per a fer, cal continuar i no oblidar el veritable sentit, el per què ho fem i la fe que ens uneix.
Cerca
Historial
imatge fons bottom
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR