bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dimarts 21 d'agost de 2012

Visita cultural a la basílica de sant Feliu de Girona

Visita cultural a la basílica de sant Feliu de Girona
Visita cultural a la basílica de sant Feliu de Girona
Un nou servei de visita cultural fa possible tant l’accés al presbiteri, on es pot contemplar la col•lecció de 8 sarcòfags paleocristians, i a la capella de sant Narcís, com l’ús de l’audioguia (en 7 idiomes) per als visitants individuals que acompanya per l’itinerari a l’interior del temple i per la seva història.

Aquesta visita cultural es fa conjuntament amb la visita a la Catedral. A partir d’aquest moment, el tiquet d’entrada, que es podrà adquirir a qualsevol dels dos edificis, serà vàlid tant per la Catedral com per la Basílica de sant Feliu.

La Basílica estarà oberta per el culte cada dia de les 6 de la tarda fins acabada la Missa. A més, els diumenges, de 2/4 de 12 del matí fins acabada la celebració, i sempre que hi hagi actes de culte com poden ser batejos, casaments, enterraments...

L’itinerari per l’interior de la Basílica permet visitar per aquest ordre, la Capella de santa Anna amb el Baptisteri, la Capella dels Àngels amb el Crist jacent, la Capella de la Passió i Mort, la Capella de sant Narcís, el Transsepte nord, el Presbiteri amb l’Altar major i el Retaule major, els 8 sarcòfags paleocristians, el Transsepte sud i la Capella de la Mare de Déu de Gràcia i de la Trinitat.

Avui, 21 d’agost, el bisbe Francesc acompanyat de Mn. Jaume Julià, President del Capítol Catedral i de Mn. Joan Baburés, rector de la parròquia han presentat el nou servei als mitjans de comunicació (fotografia).
Cerca
Historial
imatge fons bottom