bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Divendres 31 d'agost de 2012

Els Delegats de Missions dels bisbats de Catalunya es reuneixen al santuari dels Àngels

Els Delegats de Missions dels bisbats de Catalunya es reuneixen al santuari dels Àngels
Els Delegats de Missions dels bisbats de Catalunya es reuneixen al santuari dels Àngels
El divendres 31 d'agost va finalitzar la trobada d’estiu dels Delegats de Missions dels bisbats de Catalunya organitzada pel Secretariat Interdiocesà de Missions. Des del dimecres 29 els membres del Secretariat, presidits pel bisbe de Lleida, Mons. Joan Piris, responsable de Missions de la CET, acompanyat del coordinador general, Mn. Ricard Sarrà, delegat episcopal de la nostra diòcesi, han pogut compartir experiències i activitats dels seus respectius departaments. Després de fer balanç del curs passat, i seguint amb el programa establert, han dedicat una de les sessions de les jornades a plantejar les campanyes previstes per al curs que ara comença i confeccionar el calendari de les accions que es portaran a terme.
A la reunió hi ha assistit el Gmà. Agustí Cassú, marista de Girona, que ha fet arribar als assistents les seves experiències durant una colla d’anys com a missioner a Cambodja. També han estat convidats D. Anastasio Gil, Director nacional de les Obres Missionals Pontifícies (OMP), un religiós representant del Servei conjunt d’Animació Missionera de les diòcesis (SCAM), un representant de la Unió de Religiosos de Catalunya (URC), i un representant d’OCASHA, organització de missioners laics.
El bisbe Francesc, que ha presidit avui la celebració de l’Eucaristia, ha destacat durant l’homilia la necessitat existent d’ajudar a descobrir la vocació missionera a les nostres esglésies al temps que ha encoratjat als missioners a continuar amb la seva tasca com estímul i exemple que ajudi a fomentar la consciència missionera en les nostres parròquies. L’experiència pastoral dels missioners, ha dit, ens ha d’ajudar a oferir l’Evangeli en aquesta societat saturada, al menys fins ara, de bens materials però necessitada d’esperança, de pau, de Déu i d’Evangeli.
Cerca
Historial
imatge fons bottom