bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dilluns 17 de desembre de 2012

Conveni de col•laboració entre la Universitat de Girona i el Bisbat de Girona

Conveni de col•laboració entre la Universitat de Girona i el Bisbat de Girona
Conveni de col•laboració entre la Universitat de Girona i el Bisbat de Girona
En data 17 de desembre de 2012, el bisbe de Girona, Francesc Pardo i la Rectora de la Universitat de Girona, Anna M. Geli, han signat un conveni de col•laboració específica entre la Universitat de Girona i el Bisbat.
Aquest conveni complementa el ja signat a l’any 2010 en el qual es regula l’ensenyament dels estudis de religió confessional catòlica dins el currículum dels alumnes de grau en Magisteri a la Universitat de Girona. Aquesta oferta és obligatòria per part de la UdG s’emmarca en el fet d’haver de respectar els Acords Internacionals entre la Santa Seu i l’Estat Espanyol pel que fa a la impartició de la matèria de Religió i Moral Catòlica a les escoles de Magisteri de tot l’Estat.
Actualment els alumnes que volen obtenir la menció de Mestre de Religió als estudis de Magisteri a la UdG han de cursar 24 crèdits complementaris dins els estudis de grau.
Els continguts d’aquests crèdits està determinat per la Jerarquia Eclesiàstica -Conferència Episcopal Espanyola- i repartits entre sis assignatures: Teologia Fonamental, El Misteri de Déu, L’Església, els Sagraments i la Moral i Pedagogia i Didàctica de la Religió.
El conveni signat expressa la voluntat d’ambdues entitats a l’hora d’oferir per part de la UdG aquests estudis als seus alumnes i a la vegada possibilitar diferents opcions a l’hora de cursar-los.

VEURE GALERIA FOTOGRÀFICA
Cerca
Historial
imatge fons bottom