bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Divendres 22 de febrer de 2013

El teòleg Antoni Bentué visita l’Empordà

El teòleg Antoni Bentué visita l’Empordà
El teòleg Antoni Bentué visita l’Empordà
El teòleg gironí i professor universitari a Xile, Antoni Bentué, ha visitat la comarca de l’Alt Empordà convidat per l’arxiprestat de l’Alt Empordà Interior. Aquest divendres 22 al matí, al santuari de la Mare de Déu de la Salut de Terrades, ha compartit una xerrada-col•loqui amb els capellans de l’arxiprestat, essent convidats també els preveres de l’arxiprestat de l’Alt Empordà Marina.
El tema de reflexió escollit ha estat: “D’una fe social en crisi vers l’experiència creient”. Va parlar de dos obstacles capaços de desmotivar la transmissió viva i contagiosa de la fe: la inèrcia (estar-hi acostumats) i el cansament per la pressió d’una societat extremadament secularitzada. Obstacles que poden aconseguir que la fe no resulti engrescadora ni per un mateix ni pels altres. Hem de ser capaços, va dir, de retrobar el “foc” que va donar força als primers deixebles. Si aconseguim reconvertir el nostre cor prendrem consciència i sabrem que hem de fer i com fer-ho. Això passa per redescobrir el sentit de la fe.
El dia abans, dijous 21, havia pronunciat una conferència al local de la “Cate” de Figueres davant d’una nombrosa assistència.
A la fotografia amb els preveres dels dos arxiprestats de l’Alt Empordà.
Cerca
Historial
imatge fons bottom