bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dijous 23 de maig de 2013

Conferència de Mn. Armand Puig

Conferència de Mn. Armand Puig
Conferència de Mn. Armand Puig
La conferència “L’Evangeli de Jesús, un missatge per al segle XXI” a càrrec de Mn. Armand Puig, degà de la Facultat de Teologia de Catalunya, ahir dimecres 22 de maig, va tancar el cicle de conferències “Incidència de l’Església en la societat del s. XXI” organitzat pel Bisbat de Girona amb la col•laboració de Tribuna de Girona.
Després d’unes reflexions inicials sobre què diu l’Esperit de l’Església de Catalunya, que l’Església s’ha d’emmotllar a les diferents cultures i que l’home actual no vol opressió, d’aquí la seva espiritualitat, va dividir la seva conferència en dos apartats ben diferenciats.
En una primera part va tractar de la fe cristiana en relació a la cultura, a la indiferència religiosa i a la seva repercussió en la vida dels cristians. A la segona part de la seva intervenció va reflexionar sobre diferents temes com són la secularització, el diàleg, el projecte de l’Evangeli com a salvació del món i la maternitat de l’Església com a mare i mestre.
Hi era present el bisbe Francesc, que va presentar el conferenciant, i un nombrós públic que va poder participar en el posterior diàleg.

Veure galeria fotogràfica
Cerca
Historial
imatge fons bottom