bisbat de girona
imatge fons top PROVAAAAA

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dijous 22 d'agost de 2013

Dedicació de l’altar del monestir de Cervià de Ter

Dedicació de l’altar del monestir de Cervià de Ter
Dedicació de l’altar del monestir de Cervià de Ter
El passat 14 de juliol el bisbe Francesc va procedir a dedicar el nou altar del monestir de Cervià de Ter fet amb pedra de Girona. Ha estat la culminació del procés de restauració del monestir que enguany celebra el seus 960 anys.
A la celebració eucarística que presidí el bisbe Francesc acompanyat del bisbe emèrit Carles Soler hi van assistir prop de 400 persones. Hi eren presents també l’alcaldessa de Cervià de Ter, Roser Estañol, el president del Consell Comarcal del Gironés, Jaume Busquets, el vicepresident de la Diputació de Girona, Xavier Soy i el director del serveis territorials de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Antoni Baulida.
El bisbe Francesc va destacar que “les pedres expressen la nostra identitat i confirmen la vida del nostre poble, el nostre tarannà. Un tarannà fonamentat en la identitat cristiana de moltes generacions”.
La missa va estar amenitzada per un grup musical local i pel Cor Maragall. Aquest mateix cor al final de la celebració va oferir un petit concert.
Cerca
Historial
imatge fons bottom PROVAAAAA