bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Divendres 24 de gener de 2014

Premis Sant Fèlix 2013

Premis Sant Fèlix 2013
Premis Sant Fèlix 2013
El Bisbat de Girona ha atorgat amb motiu de la festivitat de Sant Francesc de Sales, patró dels periodistes, els premis Sant Fèlix 2013.
Enguany s’han concedit a Sor Clara Villoslada, Filla de la Caritat de Sant Vicenç de Paül, fundadora de “La Casita, Centre Labouré” de Salt i a la comunitat benedictina de Sant Daniel.
Aquest divendres 24 de gener s’ha lliurat el premi a Sor Clara Villoslada a qui acompanyaven familiars, monitors, voluntaris i voluntàries, i nens i nenes de “La Casita”. Aquest centre, fundat l’any 1985, dóna classes de reforç escolar, al temps que activitats lúdiques i formatives, a nens i nenes fins als catorze anys, fills de la immigració i amb problemes econòmics.
Ha presidit l’acte el bisbe de Girona, Mons. Francesc Pardo, amb assistència de l’alcalde de Salt, Sr. Jaume Torramadé. Tots dos, en els seus parlaments, han reconegut la tasca social i d’ajuda a l’immigrant que Sor Clara ha realitzat durant els últims trenta-cinc anys.
En breu es lliurarà el premi Sant Fèlix 2013 a la comunitat benedictina de Sant Daniel.
Cerca
Historial
imatge fons bottom
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR