bisbat de girona
imatge fons top PROVAAAAA

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dimecres 26 de febrer de 2014

Preparant l’Aplec de l’Esperit

Preparant l’Aplec de l’Esperit
Preparant l’Aplec de l’Esperit
El bisbe Francesc ve celebrar aquest dissabte passat, dia 22 de febrer, a Banyoles, una trobada amb més d’un centenar d’agents de pastoral ¬–catequistes de confirmació, animadors de grups de joves, monitors, preveres i responsables de pastoral de les escoles, entre d’altres¬– que es van aplegar a la jornada d’animadors prèvia a l’Aplec de l’Esperit que se celebrarà el dissabte 7 de juny d’aquest any amb el lema «És el Senyor» (Jn 21,7). En el transcurs de la trobada, que va tenir un to fratern i distès, hi va haver moments de pregària, reflexió, treball en grups i una proposta lúdica.
La jornada va començar a l’escola Casa Nostra de Porqueres amb la benvinguda del bisbe Francesc Pardo, bisbe responsable de la pastoral de joventut de Catalunya i Balears i bisbe de Girona, qui va agrair la presència dels animadors a la Jornada fent visible el rostre d’una església jove, i la presentació a càrrec del delegat de joventut de Girona, Mn. Jordi Callejón i la directora del SIJ i delegada de joventut de Tarragona, Marisa Jiménez. Després de la pregària, Mn. Joan Àguila, intèrpret de l’himne de l’Aplec, va presentar-lo en directe i va explicar que, en breu, es presentaran quatre catequesis per a treballar-lo.
Tot seguit els delegats de joventut dels bisbats amb seu a Catalunya van presentar l’horari de la jornada de l’Aplec, els materials previs, la pàgina web (www.aplec2014.cat), les experiències del matí que seguiran els adolescents i joves i la dinàmica dels acompanyats (+25 anys) que tindrà una col•laboració estreta amb la Unió de Religiosos de Catalunya (URC).
Després del dinar es va oferir un passeig en barca per l’estany que va cloure la trobada.
Vegeu galeria fotogràfica
Cerca
Historial
imatge fons bottom PROVAAAAA