bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dimarts 25 de novembre de 2014

Recés d’Advent

Recés d’Advent
Recés d’Advent
El pare claretià Josep Roca va dirigir ahir dimarts 25 de novembre el recés d’Advent dirigit als preveres i diaques de la diòcesi. Va tenir lloc a la casa d’espiritualitat Santa Elena de Solius.
Ve desenvolupar el tema: “Pregar amb la Paraula de Déu a l’Advent”. La intervenció va partir de dues premisses: “La nostra situació de pobresa, tant personal com comunitària” i “La crida de Déu a l’esperança i a la confiança”.
Va proposar diferents textos bíblics, bàsicament del profeta Isaïes i de l’evangeli de Lluc, per orientar la meditació i la pregària. Va proposar unes qüestions que podien ajudar a la reflexió: Hi crec, en l’esperança que Déu em comunica a través del Profeta o de Maria?; Quina conversió em demana, avui, la Paraula de Déu?; Què faig i com ho faig per comunicar o fer créixer l’esperança del poble de Déu?
El recés va acabar amb una celebració de la Paraula i diverses informacions.
El P. Josep Roca,cmf., va néixer a Gironella l’any 1953 i va ser ordenat prevere el 1979. Va ser missioner a la missió amazònica de Guajarà-Mirim (Rondònia), a la frontera brasilera amb Bolívia, de 1984 a 2010. En l’actualitat és Conseller prefecte d’Apostolat del Consell dels Claretians de Catalunya.
Cerca
Historial
imatge fons bottom