bisbat de girona
imatge fons top PROVAAAAA

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dimarts 17 de febrer de 2015

Recés de Quaresma amb accent franciscà a Solius

Recés de Quaresma amb accent franciscà a Solius
Recés de Quaresma amb accent franciscà a Solius
Una vuitantena de capellans i diaques de la diòcesi de Girona, juntament amb el bisbe Francesc i el bisbe emèrit Carles, han participat el dimarts 17 de febrer al recés de Quaresma que ha tingut lloc a la casa Santa Elena de Solius, organitzat pel Bisbat.
Ha estat un recés amb accent franciscà, ja que ha girat entorn de la figura i les paraules de sant Francesc d’Assís. Ha estat dirigit per Eduard Rey, caputxí d’Arenys de Mar. A la primera part, sota el títol “El camí de la veritable alegria”, Rey ha subratllat que la clau d’aquesta alegria es troba en el fet de “saber desapropiar-se” de la pròpia obra, i en la capacitat de tenir paciència i d’evitar la irritació. A la segona part, que duia per títol “Ascètica de la ingenuïtat”, Rey ha insistit en la necessitat de recuperar la ingenuïtat, la qual –ha dit– es troba a faltar en l’Església. En una època en què es valora sobretot el sentit crític, cal posar l’accent en “una ingenuïtat volguda i múrria”. Finalment, ha destacat la importància de l’obediència, que, segons sant Francesc, cal tenir envers cada persona.
Unes informacions, una celebració de la Paraula i el dinar de germanor han ocupat la part final del recés.
Cerca
Historial
imatge fons bottom PROVAAAAA
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR