bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dilluns 22 de juny de 2015

Aplec parroquial de l’Arxiprestat de l’Alt Empordà interior

Aplec parroquial de l’Arxiprestat de l’Alt Empordà interior
Aplec parroquial de l’Arxiprestat de l’Alt Empordà interior
L’església de Sant Miquel de Fluvià va acollir diumenge un centenar de persones provinents de tot l’Arxiprestat de l'Alt Empordà interior per celebrar l’última trobada del curs. L’arxipreste Mn. Miquel Àngel Ferrés, va donar la benvinguda als assistents agraint la feina feta durant el curs. Es va programar una visita guiada de l’església romànica i el seu entorn a càrrec de l'historiador de l'art Jordi Mota. Seguidament es va fer un temps de pregària amb cants, la lectura de l’evangeli i de diferents textos, alguns del papa Francesc, que ajudaren a compartir moments de silenci i recolliment.

La presidenta del Amics de la Unesco de Girona, Dolors Reig, i el violinista Thorben Weis (tots dos de Sant Miquel de Fluvià), van tancar les activitats de la trobada amb la lectura de diversos fragments sobre la història del poble i del riu Fluvià, i amb la interpretació d’algunes peces musicals.

L’arxiprestat de l’Alt Empordà Interior consta de 72 parròquies, ateses per 13 preveres, 2 diaques i 3 laics amb missió pastoral, a més de nombrosos col·laboradors i col·laboradores en catequesi i atenció pastoral.
Cerca
Historial
imatge fons bottom
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR