bisbat de girona
imatge fons top PROVAAAAA

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Diumenge 19 de juliol de 2015

Pelegrinatge Jove a la terra de Jesús

Pelegrinatge Jove a la terra de Jesús
Pelegrinatge Jove a la terra de Jesús
Una trentena de persones vingudes de diverses parròquies de la nostra diòcesi participen en el pelegrinatge a Terra Santa organitzat per la Delegació de Joves del Bisbat de Girona aquesta segona setmana de juliol.

Divendres passat ja van poder començar el recorregut des de Natzaret mateix, on havien arribat la nit anterior. Un dels participants al pelegrinatge comentava en un missatge enviat a la delegació de mitjans del bisbat que "abans que sonés el despertador, ja ens han despertat els cants de la pregària del matí, provinents del minaret d'una mesquita propera".

I és que calia matinar molt perquè aquests primers dies l'activitat ha estat molt intensa. Han visitat la muntanya de les Benaurances, Cesarea de Felip, el Primat de Pere, Cafarnaüm. Una de les coses més viscudes i més emotives, segons han comentat, fou l'eucaristia celebrada al bell mig del Mar de Galilea. Aquest dissabte han pujat al Tabor. Una aturada a Naim també els ha servit per recordar l'escena de la resurrecció del fill de la vídua.

Aquest diumenge, el bisbe Francesc es reunirà amb el grup per acomanyar-los durant la resta de dies.

Podeu seguir per Facebook i Twitter amb el hashtag #TerraSanta15.

(veure galeria fotogràfica)
Cerca
Historial
imatge fons bottom PROVAAAAA