bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Delegació de Mitjans de Comunicació Social

Dijous 27 d'agost de 2015

Nota en relació a la situació de Mn. Jaume Reixach

Nota en relació a la situació de Mn. Jaume Reixach
Nota en relació a la situació de Mn. Jaume Reixach
Davant les informacions i articles d'opinió aparegudes les darreres setmanes en alguns mitjans de comunicació en relació a la situació de Mn. Jaume Reixach, el Bisbat de Girona vol fer els següents aclariments:

1. En primer lloc demanar el màxim sentit de discreció i mesura possibles davant la situació que viu el mossèn.

2. Desmentir que el Bisbat de Girona hagi privat a Mn. Jaume Reixach de la percepció econòmica a la que tenen dret tots els capellans jubilats de la diòcesi. Mn. Reixach rep exactament el mateix tracte econòmic per part del Bisbat que reben tots els capellans en situació de jubilació.

3. En cap cas se l’ha apartat del servei litúrgic. Mn. Jaume Reixach té l’encàrrec de celebrar setmanalment l’eucaristia en una parròquia de la diòcesi.

4. En relació a les mesures preses referents al càrrec de rector i altres responsabilitats o activitats del mossèn, la decisió no depèn només del Bisbat.

5. Finalment, el Bisbat vol fer constar que, davant la seva situació de malaltia, en reiterades ocasions li ha ofert els mitjans, incloses les residències sacerdotals de què disposa la diòcesi, per tal que sigui atès segons les seves necessitats.
Cerca
Historial
imatge fons bottom
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR