bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dissabte 26 de setembre de 2015

Trobada de formació per a catequistes

Trobada de formació per a catequistes
Trobada de formació per a catequistes
Aquest dissabte ha tingut lloc a l'auditori del seminari de Girona, la Trobada de fomació per a catequistes d'enguany, que ha comptat amb més d'una seixantena de participants. La Trobada ha estat organitzada per la Delegació episcopal de Catequesi de la nostra diòcesi.

El bisbe Francesc ha destacat tres idees fonamentals que cal que tot catequista tingui sempre presents:

1) És el Senyor qui ens crida i ens envia. Per tant, "no hem de tenir por de ser catequistes".

2) Sembrar arreu. Som sembradors de l'Evangeli i això és el millor que tenim i que podem oferir a infants, joves i famílies. "A l'hora de sembrar no hem de fer judicis previs d'on sembrem. Tota terra és bona".

3)Tenir paciència evangèlica. Voldríem més eficàcia i resultats immediats. Tanmateix, hem de ser conscients que "es necessita temps perquè pugui créixer la llavor, sense forçar".

Al finalitzar la seva intervenció, el bisbe ha donat la benedicció d'enviament com a catequistes als assistents.

D'altra banda, en la seva ponència, el germà marista Valerià Simó ha introduït i compartit amb els assistents salguns aspectes indefugibles de l'acció catequètica que cal que tinguem molt en compte, avui.

Mn. Salvador Gras, delegat episcopal de catequesi, ha destacat que sessions com les d'aquesta jornada, són una oportunitat per a reflexionar i compartir experiències i per ésser més conscients dels reptes que té plantejats el catequista en l'església diocesana d'avui.
Cerca
Historial
imatge fons bottom