bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dimarts 17 de novembre de 2015

Dia Mundial en record de les víctimes d’accidents de trànsit

Dia Mundial en record de les víctimes d’accidents de trànsit
Dia Mundial en record de les víctimes d’accidents de trànsit
Diumenge passat es va celebrar Dia Mundial en record de les víctimes d’accidents de trànsit, que organitza la Delegació episcopal de Pastoral de Trànsit.

A les 7 de la tarda el bisbe Francesc va presidir la celebració de l’Eucaristia a la parròquia de Sant Josep de Girona, concelebrada amb el seu rector, Mn. Jordi Reixach i el Delegat de Pastoral de la Salut, Mn. Sebastià Aupí.

Una nodrida presència de familiars de víctimes d’accidents hi era present, juntament amb el Delegat d’aquesta pastoral especialitzada, Santiago Torregrosa i delegacions de la policia municipal de Girona, del Mossos d’Esquadra, Bombers, Creu Roja, serveis d’ambulàncies i d'altres entitats relacionades amb l’activitat de la circulació i el trànsit.

En la seva homilia el bisbe de Girona tingué amb unes paraules en record de les víctimes i familiars dels atemptats de París, i digué que no es pot emprar el nom de Déu per tractar de justificar cap violència. Igualment recordà la Jornada de Germanor, explicant els diferents serveis que l’Església que és a Girona porta a terme en la societat, més enllà dels que són propis de la difusió de l’Evangeli.

Ja centrat en el tema dels accidents de trànsit recordà la responsabilitat de tothom en el respecte a les normes de circulació, i el valor de la vida pròpia i dels que poden resultar afectats per les nostres imprudències.

També va tenir unes paraules de record per les persones que, malgrat no perdre la vida, pateixen els efectes dels accidents. Igualment agraí la tasca dels diferents cossos que treballen en aquest àmbit social.
Cerca
Historial
imatge fons bottom