bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dimarts 12 d'abril de 2016

Trobada de catequesi de seguiment 2016

Trobada de catequesi de seguiment 2016
Trobada de catequesi de seguiment 2016
El passat diumenge va tenir lloc la Trobada de Seguiment i Professió de Fe, que, com cada any, va ser tot un èxit, essent entre nois/es, familiars i catequistes, unes 170 persones.

L’ambient que s’hi respirava era plenament de Pasqua, de joia, tot estava preparat al detall, on cap noi/a tenia temps per avorrir-se. L’equip de monitors de l’Esplai Kids de Sant Jaume els van preparar una jornada plena d’activitats per fer-los gaudir a tots, i els més grans, vam poder visitar el Museu de l’Aigua de Salt.

El Bisbe Francesc que va presidir la missa que vam celebrar al carrer, ens recordava la important tasca que tenim els cristians d’implicar-nos en aquesta societat, acollint als nostres germans, perdonant, estimant, essent misericordiosos com ho és el Pare.

Aquestes vivències són, al cap i a la fi, el que els queda als mitjans de la gran família de les parròquies, envoltar-se de persones de la seva edat que senten i creuen com ells en aquest Crist Ressuscitat que donà la vida per nosaltres.

Fotografies: a la Galeria Fotogràfica
Cerca
Historial
imatge fons bottom
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR