bisbat de girona
imatge fons top PROVAAAAA

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dimarts 12 d'abril de 2016

Inaugurada a Malgrat de Mar l'exposició dedicada a Mn. Fèlix Paradeda

Inaugurada a Malgrat de Mar l'exposició dedicada a Mn. Fèlix Paradeda
Inaugurada a Malgrat de Mar l'exposició dedicada a Mn. Fèlix Paradeda
Des d’aquest passat dissabte es pot veure a Malgrat de Mar l'exposició "El llegat de mossèn Fèlix. Pro aris et focis", formada per vuit plafons que recorren la vida i l'obra de Mn. Fèlix Paradeda i també per diversos objectes vinculats amb la seva figura. Mn. Paradeda va ser rector de Palamós de 1894 a 1911 i de Malgrat, o va retornar el 1911 i va ser assassinat el 1936 en el decurs de la Guerra Civil.
La mostra del reconegut prevere i historiador local es podrà visitar fins al 10 de maig a la sala d'actes de l'Arxiu Municipal de dilluns a divendres de 10 h a 14 h i els diumenges de 10.30 h a 13.30 h. La inauguració va comptar amb la presència del bisbe de Girona, Francesc Pardo, tal i com es pot veure a la fotografia.
Per altra part, l'Arxiu Municipal organitza visita guiades sota el títol “Passegem pel Malgrat de mossèn Fèlix Paradeda” per conèixer espais i llocs relacionats amb la vida i la seva obra. Les visites aniran a càrrec d’Anna Maria Anglada i Joan Piña amb la col·laboració del Grup de Poesia de la Biblioteca La Cooperativa. La propera visita serà el diumenge que ve, dia 17 d’abril. Cal una inscripció al telèfon 93 761 47 14. La inscripció és gratuïta i les places són limitades.
Cerca
Historial
imatge fons bottom PROVAAAAA