bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dimecres 20 d'abril de 2016

El diumenge 24 d’abril, ‘Amb el Papa per Ucraïna'

El diumenge 24 d’abril, ‘Amb el Papa per Ucraïna'
El diumenge 24 d’abril, ‘Amb el Papa per Ucraïna'
Aquest proper diumenge la col·lecta de totes les Esglésies catòliques d’Europa es destinarà, per voluntat del Sant Pare, a un país que pateix la violència des de fa anys, Ucraïna. Així ho va anunciar el papa Francesc en la pregària del Regina Cœli del diumenge de la Divina Misericòrdia: «Convido els fidels a unir-se amb una contribució generosa a aquesta iniciativa. Aquest gest de caritat, a més d’alleujar els sofriments materials, vol expressar a Ucraïna la meva personal proximitat i solidaritat i la de tota l’Església. Desitjo vivament que això pugui ajudar a promoure sense retards posteriors la pau i el respecte al dret en aquella terra tan provada.»

La nostra diòcesi, per indicació del bisbe Francesc, també vol adherir-se a aquesta petició d'ajuda humanitària, i així ho ha fet saber en un correu electrònic dirigit a totes les parròquies del nostre bisbat.
Cerca
Historial
imatge fons bottom
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR