bisbat de girona
imatge fons top PROVAAAAA

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dijous 19 de maig de 2016

Ordenació d’un prevere i d’un diaca permanent a la diòcesi de Girona

Ordenació d’un prevere i d’un diaca permanent a la diòcesi de Girona
Ordenació d’un prevere i d’un diaca permanent a la diòcesi de Girona
Aquest diumenge 22 de maig, a les 6 de la tarda a la Catedral de Girona, el bisbe Francesc Pardo ordenarà prevere Edwin Vásquez i diaca permanent a Santiago Torregrosa.

Edwin Vásquez, actual diaca al servei de l’Arxiprestat de Banyoles i de l’equip de Pastoral de la salut de l’Hospital Santa Caterina, va néixer a Medellín (Colòmbia), on a partir del 2006 va realitzar el seu període de formació al seminari i els seus estudis en teologia. El 2012 va començar el seu contacte amb la Diòcesi de Girona, on es va integrar definitivament el 2014. El 2015 fou ordenat diaca.

Santiago Torregrosa va néixer a Còrdova el 28 de març de 1967. Està casat i és pare de tres fills. Es va llicenciar en Ciències Religioses per l’Institut Superior de Ciències Religioses de Girona el 2004. És guàrdia civil destinat a la comandància de Girona des del 1988 i delegat episcopal del Trànsit del Bisbat de Girona des del 2010. Ja fa temps que col·labora estretament en tasques pastorals de la parròquia de Sant Josep de Girona.
Cerca
Historial
imatge fons bottom PROVAAAAA