bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Divendres 29 de juliol de 2016

El Papa Francesc en la cerimònia de benvinguda de la JMJ: “La misericòrdia té rostre jove”

El Papa Francesc en la cerimònia de benvinguda de la JMJ: “La misericòrdia té rostre jove”
El Papa Francesc en la cerimònia de benvinguda de la JMJ: “La misericòrdia té rostre jove”
Milers de joves procedents d'arreu del món van participar ahir en la cerimònia d’acollida de la Jornada Mundial de la Joventut 2016, presidida pel Papa Francesc. El Pontífex va assegurar als joves que “l’Església avui us mira –és més- el món avui us mira i vol aprendre de vosaltres”. El Papa Francesc va subratllar que parlar als joves de misericòrdia "és parlar d’oportunitats, del demà, és parlar de compromís, confiança, obertura, hospitalitat i compassió; és parlar de somnis”. En aquest sentit, Bergoglio va afegir que “quan el cor està obert és capaç de somniar i hi ha lloc per la misericòrdia, hi ha lloc per acariciar aquells que pateixen, per posar-se al costat d’aquells que no tenen pau en el seu cor o els falta la cosa més bonica: la fe”.

El Papa Francesc va assegurar que “la misericòrdia sempre té rostre jove” i va afegir que “quan Jesús toca el cor d’un jove, és capaç d’actes verdaderament immensos. És estimulant escoltar-los, compartir els seus somnis, els seus interrogants, i les seves ganes de rebel·lar-se contra tots aquells que diuen que les coses no poden canviar”. En aquest sentit, el Pontífex va fer present que “és un regal del cel” poder veure que, a través dels dubtes i interrogants, els joves busquen que les coses siguin diferents.

El Papa Francesc va voler donar als joves un missatge molt clar: “per a ser plens, per a tenir força renovada, hi ha una resposta: no és una cosa, no és un objecte, és una Persona i està viva, i es diu Jesucrist”. En aquest sentit, va assegurar que “Jesucrist és qui sap donar-li vertadera passió a la vida, és qui ens mou a no conformar-nos amb poc i a donar el millor de nosaltres mateixos”.
Cerca
Historial
imatge fons bottom