bisbat de girona
imatge fons top PROVAAAAA

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dimecres 21 de setembre de 2016

Es posa en marxa el projecte d’una casa de colònies per a discapacitats

Es posa en marxa el projecte d’una casa de colònies per a discapacitats
Es posa en marxa el projecte d’una casa de colònies per a discapacitats
La Fràter (Fraternitat Cristiana de Persones amb Discapacitat) de Girona ha posat en marxa el projecte de convertir la casa de colònies de Sant Feliu de Pallerols que utilitzen l’estiu per fer-hi les seves convivències en un lloc obert a altres entitats amb les mateixes problemàtiques.
El passat dissabte 17 de setembre es va portar a terme una primera trobada convocada per la Frater en la que hi van participar MIFAS, Fundació Esplai Girona, Associació de discapacitats de les comarques de Girona, llar Oxalis i CATFORALL. S’espera que en properes convocatòries s’hi sumaran altres entitats per aportar la seva experiència i les seves necessitats.
L’habitatge és adaptat a les necessitats de les persones amb discapacitat i amb l’ampliació i millora preveu arribar a tres mil persones.
La Diputació de Girona, l’Obra Social de la Caixa, l’Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols, Rotary Club de Banyoles i el Bisbat de Girona ja han confiat amb el projecte a través del seu suport econòmic. La casa de colònies estaria oberta durant tot l’any.
La Fraternitat Cristiana de Persones amb Discapacitat de Girona és una associació sense ànim de lucre, vinculada al Bisbat de Girona, la missió de la qual és potenciar el creixement de la persona amb discapacitat i el seu desenvolupament integral a través d’activitats i vivències compartides, i treballar per una societat més igualitària. Aquest any 2016 ha celebrat el seu 50è aniversari.
Cerca
Historial
imatge fons bottom PROVAAAAA