bisbat de girona
imatge fons top PROVAAAAA

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dilluns 21 de novembre de 2016

Record per a les víctimes del trànsit

Record per a les víctimes del trànsit
Record per a les víctimes del trànsit
Aquest diumenge l’Església de Girona va celebrar el Dia mundial en record de les víctimes d’accidents de trànsit. A les 7 de la tarda, la delegació episcopal de la Pastoral del Trànsit, va organitzar una celebració eucarística a la parròquia de Sant Josep de Girona. Fou presidida pel bisbe de Girona, Francesc Pardo, concelebrada pel rector de la parròquia, Mn. Jordi Reixach, i assistida per Mn. Santiago Torregrosa, diaca al servei d’aquesta parròquia i delegat de la Pastoral del Trànsit a la diòcesi de Girona.
S’hi van donar cita familiars de víctimes d'accidents i delegacions de la policia municipal de Girona, del Mossos d'Esquadra, Bombers i altres entitats relacionades amb l'activitat de la circulació i el trànsit.
En la seva homilia el Bisbe recordà la responsabilitat de tothom en el respecte a les normes de circulació, i el valor de la vida pròpia i dels que poden resultar afectats per les nostres imprudències.
També va tenir unes paraules de record per les persones que, malgrat no perdre la vida, pateixen els efectes dels accidents. Igualment agraí la tasca dels diferents cossos que treballen en aquest àmbit social.

Fotografies a la Galeria Fotogràfica.
Cerca
Historial
imatge fons bottom PROVAAAAA