bisbat de girona
imatge fons top PROVAAAAA

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dijous 18 d'octubre de 2018

Aquest diumenge l'Església celebra el Domund sota el lema Canvia el món

Aquest diumenge l'Església celebra el Domund sota el lema Canvia el món
Aquest diumenge l'Església celebra el Domund sota el lema Canvia el món
El proper diumenge 21 d'octubre l'Església celebra la Jornada Mundial de les Missions, el Domund, en aquesta ocasió sota el lema «Canvia el món». L’objectiu de la campanya és promoure el compromís de tots els cristians perquè l’anunci de l’Evangeli arribi a tots els àmbits del món, juntament amb la promoció social que això comporta. El lema d'enguany s'ha escollit pensant en els missioners, com a artífexs de la possibilitat de fer un canvi a millor, profund i real, i alhora esdevenir referents de compromís i esperança.
Les col·lectes del Domund –que es fan en 120 països– es destinen a l’anomenat Fons Universal de Solidaritat, que a través de les Obres Missionals Pontifícies es distribueix i s’envia als territoris de missió, després de valorar les diferents necessitats que hi ha en cadascun.
Actualment, arreu del món hi ha 1.108 territoris de missió, en els quals viu gairebé la meitat de la població mundial (45,70 %). En aquests països l’Església sosté un total de 26.898 institucions socials, entre hospitals, orfenats, residències d’ancians i discapacitats i altres tipus de serveis.
Cerca
Historial
imatge fons bottom PROVAAAAA