bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Divendres 19 d'octubre de 2018

Celebració dels 10 anys de l'ordenació episcopal del bisbe Francesc

Celebració dels 10 anys de l'ordenació episcopal del bisbe Francesc
Celebració dels 10 anys de l'ordenació episcopal del bisbe Francesc
Avui divendres al matí la capella conventual de la Catedral de Girona ha acollit la missa d’acció de gràcies amb motiu dels 10 anys de l’ordenació episcopal del bisbe Francesc Pardo. Durant la seva homilia, el prelat ha manifestat que han estat “deu anys d’esforç per respondre als reptes que la canviant situació social ens presenta a l’Església” així com també ha reconegut que “el ministeri confiat és un do de Déu: tot és gràcia, i ho dic molt convençut, conscient de les meves limitacions, pecats i possibilitats”.

A continuació, el bisbe ha fet un agraïment “a tantes persones que durant la meva vida, però especialment durant aquests 10 anys, m’han estimat, ajudat i acompanyat”, alhora que ha demanat perdó "a tots els qui hagi ofès". “Renovo el meu compromís" ha afirmat seguidament, i ha fet una petició als fidels presents en la cerimònia: "us demano la vostra pregària així com el vostre afecte, ajuda i suport".

Finalment, ha assenyalat alguns dels seus desitjos per a l’Església diocesana: "una veritable comunió eclesial; una Església disposada a renovar-se, centrada en Jesucrist; la capacitat de proposar la Bona de Jesús amb l’encert de les paraules i el testimoni de la pròpia vida; comptar amb els preveres que necessitem; un laïcat que assumeixi la missió de contribuir al creixement del Regne de Déu i d'assumir responsabilitats pastorals; unes comunitats vives, i que Jesús sigui conegut i acollit entre els joves".
Cerca
Historial
imatge fons bottom