bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dimecres 18 de setembre de 2019

Tren Missioner del Domund a Montserrat

El Mes Missioner Extraordinari del proper octubre va escalfant motors. I ja es poden fer les inscripcions per a un dels grans esdeveniments que s'han organitzat des de les delegacions de Missions dels bisbats catalans: el Tren Missioner del Domund.
Aquesta activitat tindrà lloc el dissabte 19 d'octubre a Montserrat, i és promoguda des de fa 30 anys per Cristians Sense Fronteres. Enguany se celebrarà per primera vegada a Catalunya. Serà una jornada de pregària i germanor, i el programa començarà de bon matí amb la pujada amb el cremallera fins al monestir. Hi haurà actuacions musicals –a càrrec del Grup Reina de la Pau Músics ide Bufanúvols–, una pregària i reflexions seguint el Camí de la Creu, la celebració de la missa i el cant de la Salve, un dinar de germanor, adoració al Santíssim, i una festa de l'enviament per cloure les activitats.
Són convidats a participar-hi infants i joves d'escoles i grups parroquials, però també membres de comunitats religioses, capellans, missioners, famílies... de les diverses diòcesis catalanes.

Més informació i inscripcions:
www.csf.es/trenmissionerdomund2019

Cerca
Historial
imatge fons bottom