bisbat de girona
imatge fons top PROVAAAAA

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dimecres 02 d'octubre de 2019

Tret de sortida del Mes Missioner Extraordinari a la diòcesi

La capella del convent de les Carmelites Descalces de Girona va acollir, ahir dimarts, 1 d’octubre, la missa d’inici del Mes Missioner Extraordinari. El bisbe Francesc va presidir la celebració, que va ser concelebrada per Mn.Ricard Sarrà, delegat episcopal de Missions, i el P. Josep Frigola, que ha estat missioner molts anys en terres africanes.

En la seva homilia, el bisbe va fer memòria de santa Teresa de l’Infant Jesús, en el dia de la seva celebració i com a patrona de les missions. Va assenyalar que pot resultar sorprenent que una religiosa de clausura -que va viure pocs anys- tingui aquest patronatge, però que la pregària i la dedicació missional de la santa han guiat generacions de missioners i missioneres arreu del món.

També va assenyalar la doble vessant missional del nostre temps: en terres que just comencen a rebre l’anunci de l’Evangeli, i entre nosaltres, en la vella Europa que sembla oblidar les seves arrels cristianes. Igualment va fer memòria dels missioners i missioneres diocesans que han respost generosament a crida per anunciar la Bona Nova de Jesús arreu del món.

En l’ofertori es van presentar tres símbols missionals; un sarró, una guardiola i un recull de publicacions missionals.

Cliqueu aquí per a més informació sobre el Mes Missioner Extraordinari a la Diòcesi de Girona

 

Cerca
Historial
imatge fons bottom PROVAAAAA