bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dimarts 15 d'octubre de 2019

Més de 300 participants a la 55a Trobada de l’Hospitalitat de Lourdes a Blanes

Aquest passat dissabte 12 d’octubre va tenir lloc a Blanes la 55a Trobada d’Infermeres i Brancardiers de l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes, en la qual van participar més de 300 persones, provinents de la quarantena de delegacions amb què compta l’entitat arreu de la Diòcesi. L’esdeveniment, que se celebrava enguany a Blanes amb motiu dels set segles d’història de la parròquia de Santa Maria, va ser encapçalat pel bisbe Francesc; l’alcalde de la població, Àngel Canosa; la presidenta de l’Hospitalitat a Girona, Anna Coll; el consiliari, Mn. Joan Baburés, i el rector de la parròquia, Mn. Enric Roura.

Els actes van començar amb una missa presidida pel bisbe, qui, en l’homilia, va manifestar el seu agraïment a tots els que fan possible, any rere any, no només el pelegrinatge, sinó també totes les activitats que porta terme l’Hospitalitat, les quals va qualificar de «gestos d’amor als malalts i a les seves famílies». Durant la celebració es va llegir una salutació del delegat local de l’Hospitalitat, Josep M. Escribana –absent per motius de salut– i, un cop finalitzada, es va fer entrega dels reconeixements als voluntaris i voluntàries dels pelegrinatges al santuari marià. En aquesta ocasió se n’han concedit un total de 27 de bronze (tres anys pelegrinant) i una dotzena de plata (cinc anys pelegrinant).

A continuació, va tenir lloc un dinar de germanor a l’Institut Serrallarga, en el decurs del qual es van oferir actuacions de l’Esbart Joaquim Ruyra i de l’Escola de Dansa Diana.

Més fotografies a la Galeria d'imatges.

Fotografies: Ajuntament de Blanes

Cerca
Historial
imatge fons bottom