bisbat de girona
imatge fons top PROVAAAAA

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dimarts 24 de desembre de 2019

Missatge de Nadal del Bisbe de Girona, Mons. Francesc Pardo

Amb motiu del Nadal, el Bisbe de Girona, Mons. Francesc Pardo, s'adreça cada any als oients dels programes radiofònics i televisius del Bisbat de Girona. Us compartim el missatge d'enguany, en text i en vídeo:

Ens disposem a celebrar el Nadal i desitjo felicitar-vos les festes.

Demano a Jesús, l’infant nascut a Betlem, que us concedeixi a cadascú aquells dons que més necessiteu, però sobretot desitjo que com els pastors i els mags el cerqueu, el trobeu i us ompliu de joia.

Nens i nenes acosteu-vos a Jesús, que s’ha fet petit, perquè vol estar amb vosaltres quan jugueu, quan aneu a l’escola, quan reseu, quan aneu a la catequesi, quan dormiu.

Joves, nois i noies, heu sentit a parlar d’un tal Jesús... però que us pot oferir a vosaltres que desitgeu preparar-vos per una professió, tenir treball, sentir-vos estimats, també diversió i música; però sobretot llibertat i ser escoltats.

Potser si el cerqueu trobareu un projecte de vida que us engrescarà i us realitzarà plenament. Perquè hi confieu ha nascut, ha tingut la vostra edat, ha crescut, ha viscut, ha donat la seva vida i ha ressuscitat per mostrar-vos com t’estima.

Pares i mares, matrimonis, quan contempleu els vostre fills, recordeu el seu naixement, i us preocupeu del seu creixement, tingueu Jesús com algú de la pròpia família. Feu-li un lloc al vostre cor i a la vostra llar.

Homes i dones treballats i endurits per la vida, malalts, deprimits, els qui esteu sols... contempleu el pessebre i deixeu-vos entendrir per aquell que ve a guarir les  ferides i a donar-vos forces i encoratjar-vos.

Avis, aquests dies visqueu el Nadal contemplant a Jesús com el vostre net petit, la vostra més gran alegria.

Mossens, oferiu Jesús a tothom per mitjà de l’Eucaristia, els sagraments i de la vostra vida de servei, perquè és el millor regal que es pot oferir.

Homes i dones que heu consagrat la vostra vida a Déu que el Nadal de Jesús us faci reviure el sentit de la vostra entrega a Déu i a les persones.

Nadal alhora ens convida a estar atents perquè a tota persona  li puguem oferir, segons les nostres possibilitats,  el que necessita per viure dignament i per ser feliç.

Sant i joiós Nadal!

Cerca
Historial
imatge fons bottom PROVAAAAA