bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Divendres 24 de gener de 2020

Celebració de Sant Francesc de Sales, patró dels periodistes i escriptors

Avui divendres, 24 de gener, la capella conventual de la Catedral de Girona ha acollit la celebració de la festa de Sant Francesc de Sales, patró dels periodistes i escriptors. La cerimònia, concelebrada per diversos capellans, ha estat presidida pel bisbe Francesc, i ha comptat amb l'assistència de diversos professionals de la comunicació gironins. "Avui, celebrant el patró dels periodistes, se'ns demana que la comunicació sigui un servei als nostres germans", ha reivindicat el bisbe Francesc durant la seva homilia.

També ha recordat que “els mitjans són del tot necessaris per organitzar la vida en les nostres societats modernes” i ha remarcat que cal “vetllar i treballar perquè la informació sigui honesta, coherent, completa i exacta”. “Cal estar atents i ser curosos perquè els nostres missatges i informacions s’ajustin a la veritat i al respecte a les persones i institucions”, ha assenyalat també, i ha agraït la tasca dels comunicadors per la responsabilitat que exerceixen en la societat.

Acabada la missa, i per cloure la celebració, els periodistes assistents han compartit plegats un esmorzar amb l'equip de la Delegació episcopal de Mitjans de Comunicació i el bisbe Francesc.

Cerca
Historial
imatge fons bottom