bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dijous 06 de febrer de 2020

El Mercadal acull la Jornada Mundial de la Vida Consagrada

Aquest passat diumenge, 2 de febrer -festa litúrgica de la Presentació del Senyor-, una representació de religiosos i religioses de la diòcesi de Girona van participar en la celebració de la Jornada Mundial de la Vida Consagrada, enguany sota el lema «La vida consagrada amb Maria, esperança d’un món sofrent». La missa va tenir lloc a l'església del Mercadal de Girona i va ser presidida pel bisbe Francesc, qui en la seva homilia va posar d'exemple la Mare de Déu: “Maria és model d’esperança i ens l’ofereix. Els consagrats participeu d’aquesta missió de portar esperança a un món que sofreix”. 

“Avui se’ns convida a valorar-vos, no només pel que feu, sinó pel que sou. Valorem i agraïm que us hàgiu consagrat a Déu del tot. Amb la vostra consagració feu present el seu amor en la nostra societat”, va afirmar el bisbe, i va afegir: "Jesús us necessita, l’Església us necessita, la societat us necessita! Sigueu conscients que sou presència permanent de l’amor de Déu". També va fer un elogi dels "pares practicants habituals, que participen de les celebracions i ho fan amb els seus fills", així com dels avis i àvies: “Els dono gràcies pels seu testimoni i els encoratjo a no desanimar-se en aquesta tasca".

Cerca
Historial
imatge fons bottom
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR