bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dimecres 08 de juliol de 2020

El bisbe Francesc anima a escriptors, poetes, músics, realitzadors de cinema i de TV i artistes a transmetre la persona de Jesús

El bisbe Francesc va demanar la participació de “bons literats, poetes, músics, realitzadors de cinema i de TV, artistes ...” per transmetre algun tret característic de la figura de Jesús. Ho va fer en l’homilia de la missa que va presidir aquest passat diumenge a l’església de Sant Pere de Figueres amb motiu de la celebració del mil·lenari d’aquest temple parroquial.

També va convidar als creients a fer-se preguntes sobre Jesús, sobre el sentit de la vida i de la mort i en especial a reflexionar sobre la qüestió que el mateix Jesús ens interpel·la: “Tu, qui dius que sóc”. El bisbe suggerí als creients a formular aquesta pregunta als ambients familiars i d’amistat i recordà que per als creients, ell és el Fill de Déu “que ens mostra el seu amor com a salvador”.

Fent una analogia amb la lectura dels fets dels Apòstols , el prelat va esmentar algunes de les dificultats que es troba el cristianisme actual: la crítica fàcil cap a l’Església, destacar els “dèficits, limitacions, pecats i febleses dels cristians i no pas la multitud de fets positius” i el “desànim perquè aparentment no es palpen els resultats o els fruits dels nostres treballs i esforços”.

 

Cerca
Historial
imatge fons bottom