bisbat de girona
imatge fons top PROVAAAAA

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dilluns 16 de novembre de 2020

Commemoració del Dia Mundial en record de les víctimes d'accidents de trànsit

L’església de Sant Josep de Girona va acollir, ahir diumenge, 15 de novembre, una missa en record de les víctimes d’accidents de trànsit amb motiu del Dia Mundial dedicat a les persones que han perdut la vida en aquest tipus d'accidents. Organitzada per la Delegació episcopal de Pastoral de Trànsit, i presidida pel bisbe Francesc, van participar-hi familiars de persones que han perdut la vida en aquest tipus d’accident i representants dels diferents cossos de seguretat presents a la diòcesi. En la seva homilia, el bisbe va tenir un record especial per a les víctimes, manifestant que “el millor record és sempre la pregària per demanar a Déu que els hi concedeixi la salvació, la vida eterna”. També va fer extensiva la pregària per als familiars i amics que més pateixen la mort per accident: “Demanem per ells el consol, la fortalesa, la força per afrontar aquesta situació i l’esperança que la mort no té la darrera paraula sobre la vida”.

En relació a la celebració del Dia Mundial, que té lloc cada any el tercer diumenge de novembre, el bisbe va assenyalar que “aquesta jornada és una invitació a concretar l’amor als altres i a nosaltres en les situacions que conduïm algun vehicle, cotxe, moto, patins, bicicletes o som vianants”. “L’amor a les persones i el deure de conservar la vida també es concreta en la responsabilitats que tenim en el trànsit”, va afirmar. Finalment, va tenir unes paraules d'agraïment als responsables del trànsit per la seva atenció i assistència als accidentats.

Cerca
Historial
imatge fons bottom PROVAAAAA
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR