bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dilluns 10 de gener de 2022

Primera jornada de la Visita ad Limina: Consell Pontifici per a la Nova Evangelització

Avui dilluns 10 de gener ha començat la visita ad Limina Apostolorum que realitzen els bisbes de les diòcesis de les províncies eclesiàstiques de Tarragona, Barcelona i València. La jornada ha començat amb la celebració de la missa a l’altar de la Tomba de Sant Pere. L’Eucaristia ha estat presidida pel cardenal Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona.

Durant aquest matí, els prelats han mantingut la trobada amb el Consell Pontifici per a la Nova Evangelització, presidit per Mons. Rino Fisichella. El terme “nova evangelització” va ser popularitzat pel Papa Joan Pau II en referència als esforços per despertar la fe en les zones tradicionalment cristianes del món, especialment d’Europa, en primer lloc “evangelitzat”, o convertit al cristianisme, molts segles abans, però que ara es troba en necessitat d’una “nova evangelització”.

A la reunió s’hi han tractat temes com la catequesi d’adults, les dificultats de les catequesis en la Primera Comunió i també de la confirmació, els ministres de la misericòrdia, etc. També s’ha parlat de la cultura actual i tot seguit els bisbes han pogut compartir un torn de preguntes i un diàleg amb Mons. Rino Fisichella.

Cerca
Historial
imatge fons bottom
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR