bisbat de girona
imatge fons top PROVAAAAA

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Divendres 27 de maig de 2022

Càritas Diocesana de Girona celebra la seva assemblea

Càritas Diocesana de Girona va celebrar, el dissabte 7 de maig, la seva assemblea diocesana a les instal· lacions d’El Coro de Sarrià de Ter. Es tracta de la primera assembla en format presencial d’ençà de l’inici de la pandèmia, ara fa dos anys. Hi van assistir una cinquantena de persones, i va comptar amb 38 membres de junta, representants de fins a 26 equips locals d’arreu de la diòcesi.

L’acte s’inicià amb la benvinguda i la pregària a càrrec de Mn. Esteve Sureda, delegat episcopal, i tot seguit es va projectar un vídeo en record del bisbe Francesc, president de Càritas Diocesana de Girona. L’ordre del dia va seguir amb l’aprovació de l’exercici del 2021 a través de l’exposició de l’informe de resultats i del pressupost del 2022 i la presentació dels resultats de la memòria diocesana.

Després de la pausa-cafè, que va servir l’equip d’Ecosol, l’empresa d’inserció de Càritas, es va reprendre l’activitat de l’assemblea amb la presentació de diverses experiències de participació a través de testimonis de projectes i serveis de l’entitat. Finalment, es van presentar els informes de les comissions diocesanes i la proposta d’acció per a Corpus, que ha preparat el grup de Sensibilització.

El proper 19 de juny, solemnitat de Corpus, se celebrarà el Dia de la Caritat. Juntament amb el Full Parroquial es distribuirà una síntesi de la memòria 2021 de Càritas Diocesana de Girona. A la seva pàgina web, www.caritasgirona.cat, es podrà consultar el document complet.

Cerca
Historial
imatge fons bottom PROVAAAAA
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR