bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dilluns 13 de juny de 2022

Celebrada a Girona la jornada de la vida contemplativa

Ahir diumenge, 12 de juny, amb motiu de la Jornada Pro Orantibus que l’Església dedica a les persones que duen a terme una vida contemplativa, religiosos i religioses van trobar-se al monestir de Sant Daniel de Girona. La delegada de la Vida Consagrada, Pilar Pina, va manifestar que «la vida contemplativa com expressió de l'amor radical a Déu és presència, llum i testimoniatge evangèlic» i va afegir que «és també per al Poble de Déu una gràcia amb la qual el Senyor beneeix a cada generació cristiana».

La convocatòria es basà en moments d'escolta, admiració i contemplació. En un altre instant, la professora Carme Panella va explicar la història i vida del monestir que acollia la trobada, i a continuació es va resar conjuntament la pregària de vespres. S’acabà amb una dansa de contemplació i un berenar entre tots els assistents. Segons Pilar Pina, la vida consagrada és un “gran mosaic en comunió amb l'Església que viu amb un esperit sinodal, sense por, amb creativitat i diàleg constant”.

Fotografia: Àngel Almazan

Cerca
Historial
imatge fons bottom
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR